Verzendkosten

VERZENDKOSTEN NEDERLAND

Voor alle bestellingen binnen Nederland worden geen verzendkosten berekend.

VERZENDKOSTEN BUITENLAND

Verzendkosten buiten Nederland zijn vanaf € 11.50, met track en trace. De werkelijke verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling.
Verzendkosten zijn inclusief BTW.

 

Levertijden

NANA PEARL probeert uw bestelling binnen 3 werkdagen bij u te bezorgen. Dit is wel afhankelijk van welke betaalmethode u kiest.
Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd.

Betaalmethoden

VOORUITBETALEN

U kunt het totaalbedrag overmaken naar:

IBAN nr. NL10RABO0125527381

BIC/SWIFT: RABONL2U

T.n.v.: NANA PEARL

Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling.

 

PAYPAL/CREDIT CARD

U betaalt electronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij Credit Card betalingen hoeft u geen account te hebben bij PayPal. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

 

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u de retouraanvraag op deze pagina indienen. Nana Pearl zal zo spoedig contact met u opnemen om samen tot een gepaste oplossing te komen. Indien u uw product niet online heeft gekocht dan kunt u contact opnemen via de mail of telefonisch, zie onze contactpagina voor meer informatie.

Retouraanvraag